Ord og tanker - men mest billeder, naturligvis

26-06-2020

Her er det et aftenbillede, lidt i modlys, fra Avnø Fjord. Jeg blev så betaget af det fine farvespil, der var mellem det blå vand og det lysende grønne tang, der var skyllet op på stranden.

07-06-2020

Den grønne frø fra Holtug Kridtbrud, som imponerer med sine høje kald, når han skal imponere hunnerne og dupere de andre hanner..
Hvis du har lyst, så gå til min BLOG og læs lidt mere om Kridtbruddet.

23-05-2020

Nuttehedsfaktoren er stor, synes jeg, når de små dyrebørn springer rundt og udforsker verdenen. Det var ikke helt nemt at få et ordentlig billede af det lille pelsklædte gedekid. Den sprang rundt og flyttede konstant på sig i leg med dens brødre og søstre. Men pludselig stod den stille et øjeblik..

08-05-2020

Her er endnu et af mine fotos, hvor min lensball bliver brugt. Denne gang er destinationen Kalvehave med udsigt til Dronning Alexandrines bro, som efter min mening, er én af de smukkeste vi har i Danmark. Broen binder sjælland sammen med Møn, og kører du af den, kommer du til Stege, som bestemt også er en hyggelig by.

26-04-2020

Jeg er vild med denne årstid af mange grunde. Èn af dem er de nyudsprugne bøgeblade. Naturen er healende på flere forskellige planer og at tage skovbad, som det kaldes, mindsker bl.a. stress. Uanset hvordan vi har det, kan vi i hvert fald give os selv den gave det er, at nyde naturen i al dens skønhed.