Ord og tanker - men mest billeder, naturligvis

13-09-2020

De har alle forskellige navne - trætroldene, der er placeret rundt omkring i landet. Ikke alle er nemme at finde, hvilket er én af hensigterne bag. Det handler om at gå på eventyr i naturen... Imponeret bliver man, når det lykkes. De er virkelig flotte og meget store...! Thomas Dambo er kunstneren bag.

06-09-2020

Jeg er vild med skyer! Og selv om de er der mere eller mindre hele året, så synes jeg, at efteråret er en sand gaveregn ud i skyer.

19-08-2020

Ved Kragenæs på Lolland står bl.a. denne granitfigur... Eller, det her er jo kun en lille del af figuren. Læs mere på min BLOG, hvis du har lyst..

02-08-2020

Hvem der blot havde vinger...
Den fine lille svæver her, er fra Botanisk Have i Århus, hvor den flyver rundt i hastigt tempo sammen med sine artsfæller. Det var ikke helt nemt at "fange" den et stille øjeblik, men her lykkedes det!

27-07-2020

De store kattedyr (og de små) er fascinerende dyr, synes jeg. Geparden her kan nå en topfart på ca. 120km i timen over kortere distancer, og er således verdens hurtigste landlevende pattedyr. Lige her var der en stille stund under et skyggefuldt træ. Billedet er taget i Ree Park.