Ord og tanker - men mest billeder, naturligvis

22-03-2020

Bål er altid hyggeligt, og har du ikke en have, så er der shelterpladserne i skovene rundt omkring. Hvis I holder afstand i disse Corona-tider, og kun er få mennesker sammen, så er det en mulighed. Hvis du har lyst, så gå til min BLOG og læs om flere idéer til aktiviteter, hvor børnene også kan være med

15-03-2020

Det er ikke forbudt at gå udenfor, selv om der er coronavirus. Faktisk er der mindre fare for smitte, hvis vi opholder os udenfor. Og skal vi være i selskab med andre, kan vi blot holde god afstand - man kan jo sagtens snakke sammen alligevel. Naturen er på mange måder livgivende, og på sådan en solskinsdag som her, er det mærkbart, hvor healende det er.

29-02-2020

Jeg er vild med at gå på opdagelse med mit kamera, der hvor rigtig mange andre, ikke går hen. I de situationer, hænger det for mig sammen med at få øje på noget skønhed i det, vi måske ofte forbinder med noget grimt.

16-02-2020

"En by i Japan", hedder dette relief, som er begået af Birgit Krogh, og som lige nu sammen med de andre initiativtagere, udstiller på Clay Keramikmuseum i Middelfart. Læs mere på min BLOG, hvis du har lyst.

04-02-2020

Jeg fik leget med macro og lys og skygge forleden. En knogle fra en dyreryg af en slags, tror jeg det er. Men i denne sammenhæng egentlig ikke så vigtigt.. Naturligt lys, lidt bagepapir til at tage toppen af solskinnet og et spejl til at kaste lyset der, hvor jeg synes det skulle være.