Ord og tanker - men mest billeder, naturligvis

16-02-2020

"En by i Japan", hedder dette relief, som er begået af Birgit Krogh, og som lige nu sammen med de andre initiativtagere, udstiller på Clay Keramikmuseum i Middelfart. Læs mere på min BLOG, hvis du har lyst.

04-02-2020

Jeg fik leget med macro og lys og skygge forleden. En knogle fra en dyreryg af en slags, tror jeg det er. Men i denne sammenhæng egentlig ikke så vigtigt.. Naturligt lys, lidt bagepapir til at tage toppen af solskinnet og et spejl til at kaste lyset der, hvor jeg synes det skulle være.

31-01-2020

Jeg siger det vist ganske ofte, og nu gør jeg det igen.... Vi har et fantastisk smukt og varieret landskab i vores lille land. Her et lille bitte udsnit af Svanninge bjerge, tæt ved Faaborg, som er fantastisk at gå rundt i. Bjerge... er der måske nogen, der tænker lidt skeptisk, men i dansk standard er det ganske vist. Istidens påvirkning af landskabet fornægter sig ikke.

12-01-2020

Min barnlige del af min sjæl, blev naturligvis begejstret, da jeg mødte ham her i skoven. Var det soldaten fra eventyret om Fyrtøjet, der var blevet til en træmand? Når vi giver os selv lov til at kigge efter, kan vi få øje på rigtig mange ansigter og figurer i naturen - faktisk så mange, at vi aldrig behøver at føle os helt alene, når vi færdes i den..

05-01-2020

På min vej gennem skoven i dag, var det træerne der fik det største fokus, og jeg faldt pladask for disse. Så fint ser det ud, og jeg var nødt til at døbe billedet "Grønne støvler" ;-)