Ord og tanker - men mest billeder, naturligvis

22-06-2019

Her i modlyset bliver det så tydligt, hvor fine og sarte de er, de smukke valmuer. Alligevel med en enorm styrke, der gør, at de ikke knækker, selv om vinder suser om stænglerne.

17-06-2019

De er så smukke og flere steder ser vi hele marker fyldt med valmuer. Det er bare om at nyde dem, så længe det varer. Lige nu er de stadigvæk seje og stærke og trodser vindens susen.

13-06-2019

Haderslev har rigtig mange skulpturer rundt omkring på gader og stræder og i byparken. Her er det bronceskulpturen She-man, som er lavet af Heidi Guthmann Birck 1992.

08-06-2019

Dagen derpå... Hvad er der sket her? Jeg synes det er et herligt billede, som kan sætte fantasien i sving. Men bare rolig, der er ikke sket en massakre! Den lille Allike står og ser på en masse fjer fra rigtig mange gæs.

29-05-2019

Hvis du klikker ind på min blog, har jeg skrevet lidt, om det at få øje på. Her er det noget krøllet bark, der vakte min nysgerrighed. Jeg synes det er dekorativt, og et anderledes motiv, som mange måske slet ikke ville på øje på, på deres tur gennem skoven. Måske ville andre i stedet se de kæmpe store træstammer, der lå langs skovstien.