Personlighed og synlighed

Billeder til hjemmesider/sociale medier, bøger, covers m.m.

Jeg tilbyder sparring og inspiration, personlige og unikke billeder - evt. med lidt kant, med overraskelse eller humor - som et med- eller modspil.  Altsammen i samarbejde med dig, så dine visioner understøttes.

Ønsker du en helhedsløsning med både tekst og billeder, samarbejder jeg med kompetente mennesker i mit netværk, der kan levere tekst der fænger.

  • Musikken og teksterne taler til vores følelser og intellekt. Billederne understøtter både de stemninger, som vi ønsker at få frem og vores hukommelse.
  • Uanset om det er musik eller bøger, skal der fortælles en slags historie. Med til at sætte aftryk og give udtryk er de billeder, der anvendes. 
  • Kogebøger skal naturligvis fyldes op med sanselige billeder.
  • Personlige og unikke billeder til hjemmesiden/sociale medier har stor betydning, når du ønsker at promovere din virksomhed eller forening, fordi dit firma dermed adskiller sig fra mængden. Billeder har desuden den positive effekt, at de kan understøtte din tekst, så den både forståes og huskes bedre. Mangler der billeder i forbindelse med din tekst, er der risiko for, at folk hurtigt zapper videre.